Ziek zijn is moeilijk, soms doet het me pijn,
Ik wil ook graag uitgaan en gewoon zijn.
Maar ik weet dat het niet kan,
soms maakt me ziekte me bang.
Ik weet nooit wat ik kan verwachten,
soms ben ik verdrietig en huil ik hele nachten.
Maar de dag erna als de zon weer schijnt,
lijkt het net alsof me verdriet een beetje verdwijnt,
Maar het is altijd aanwezig dat rotte gevoel,
me vrienden begrijpen niet wat ik bedoel.
Wat moet ik met me toekomst is wat ik me vaak afvraag,
niemand wil me hebben niet gister en niet vandaag.
Ziek zijn is moeilijk, soms doet het pijn,
maar ik doe me best ik wil ook gelukkig zijn!