het boeit me niet meer
wat je doet
dat je het maar lekker
zelf uitzoekt
ik heb niets meer met jou
te maken
wat je ook doet of zegt
het kan me niet meer raken
Ik ben klaar met jou
helemaal klaar
en al was iets
wat je zei echt waar
ik geloof je niet meer
wat je hebt gedaan
is voor mij tever
gegaan
en dat wil ik niet weer