Momenten...
Er zijn veel soorten momenten,
verdrietige, blije, saaie, maar ook momenten van geluk.
Na zo'n moment kan je dag dan ook niet meer stuk.
Je voelt je zo blij en opgelucht,
maar diep van binnen zit een angst
waarvoor je daardoor eigenlijk een beetje wegvlucht.
Een afwisseling van gevoel, als je snapt wat ik bedoel...
Soms denk ik, dat ik de enigste ben die dit begrijpt,
of beeld ik me dat alleen maar in?
Ik krijg toch van niemand antwoord,
dus om er te diep over na te denken heeft weinig zin...