Er is 1 vraag die mij al een hele tijd bezig houd:
WAT IS DE REDEN VAN MIJ BESTAAN?
Wie kan mij antwoord geven op deze vraag?
Wie weet het antwoord op deze vraag?
Ik heb me zovaak afgevraagd wat ik hier doe,
wie er van mij houd,
want wie kan er nou van iemand zoals ik houden?
Ik ben erachter gekomen, maar niet op n goede manier.
Ik heb geprobeerd er een eind aan te maken, maar god zij dank, is dat niet gelukt.
Ik ben erachtergekomen dat er altijd mensen zijn die van je houden.
Die je lief hebben zoals je bent, die je graag hebben zoals je bent.
Ik heb geleerd dat je je leven zelf in de hand hebt.
Dat je het niet moet laten lijden door anderen,
OP het moment dat je merkt dat je leven wat waard is,
word je leven zoveel meer waard.
Ga je proberen ervan te genieten,
Al zal dit niet altijd even makkelijk zijn.
Zorg dat je altijd iemand hebt,
iemand die voor je klaar staat,
iemand waar jij mee kan praten.
Prop niet alles op, praat erover
Of schrijf t van je af.
Geloof, HET HELPT
-xxx-