jij, jij moet soms niet denken dat het aan jou ligt.
jij, jij trekt het te veel op jezelf.
jij, jij die gene die het mij zo moeilijk maakt en me kwetst.
jij, jij die gene die kwaat word om niets.
jij, jij loopt voor je problemen weg.
jij, jij bent een persoon die zichzelf geweldig vind,
jij, jij die daar niet in veranderd wat ik ook probeer.
jij, jij zegt dat ik veel moet leren, maar ondertussen
ben ik verder dan jou. ik zie de dingen die jij niet ziet.
die je niet wil zien. jij doet er dan ook niets mee,
en ik, ik zie dat het niet meer kan. jij kunt niet veranderen, en zult niet veranderen. dat is 1 ding wat zeker is.
zie jezelf nu. dringt het na zon tijd nog niet door?
je zit fout. mensen maken fouten, maar jij, jij
leert er niets van. iets in je hooft blokkeerd advies.
en als het echt zo dramatisch is, ren je weg, naar personen, die met je mee praten. dan is het voor jou weer goed.
maar goed maken doe je nooit.
en helemaal niet tussen jou en mij.
..