Harder dan hard ging de tijd
Slechter met de dag
Ik denk aan je zo vaak
Ik mis je nog veel vaker
Het is stil zonder je lach
Ik herinner me elke dag
Dat ik je mocht kennen
En elke keer dat ik me herinner
Herinner ik me elk moment
Elke keer als ik dit denk
Kan ik lachen, huilen
Mijn ogen sluiten
En proberen verder te gaan
Maar niemand vult je schoenen
Niemand heeft je lach
Ik weet dat je me graag zag
En ik wil je zeggen
Ik kan zelfs nu niet
Langs je lopen zonder glimlach
Al is het maar je graf