Nu weet ik hoe het voelt
wanneer je de deur uitwandelt.
Nu weet ik hoe het voelt
wanneer je niet meer van mij houd.
Het kan me niet schelen of dit is wat het moet zijn,
Het kan me niet schelen zolang je maar terug bij me komt.
xxx
Nu weet ik hoe het voelt
wanneer iemand je opgeeft
Nu weet ik hoe het voelt
dat jij niet meer geeft om de dingen die ik doe.
En ik had hoop, hoop dat je altijd dicht bij zou zijn.
Maar ik ga, ga voor wat moet komen
Luister naar mijn stem
Luister naar wat ik te zeggen heb
Ik denk dat er geen andere manier bestaat dan mijn problemen weg te wenen.
En mijn leven te leven dag na dag.
p.s ik heb dit gemaakt voor degene die in de put zitten
maar bekommer jullie maar niet om mij want ik ben nog altijd happy in love
steve je t'aime pour la vie vero