Ik bedank je
Vraag me nog steeds af
Wanneer ik je heb ontmoet
Want kan me niet herinneren
Ooit een helden daad te hebben verricht
Om jou te verdienen
Je geeft me
En neemt te weinig
Je maakt me vrolijk als ik huil
En geeft me liefde
Als ik ben verdwaald
Zal wel nooit te begrijpen zijn
Wat ik voel en waarom
Maar jij luistert
Praat
En houdt me vast
Ik heb jou nodig
Zoals ik nog nooit iemand heb nodig gehad
Onvoorwaardelijk
Voelt beter dan ooit
Waar kom je vandaan
Ik bedank je voor de momenten
Dat ik huilde, klaagde en zeurde
Ik bedank je voor de momenten
Dat ik lachte, dronk en feestte
Ik bedank je....voor jou
(this one I wrote for -->Marc<-- my best friend for life.. love yah brother)