Heerlijk dagje aan het water
Prachtig met dit mooie weer
Heb genoten van de zon
Een briesje, wat wil ik nog meer
’s Avonds lekker aan tafel
Nog even na te praten
Plotseling gaat de telefoon
Ik zou het rond dit uur laten
M’n oom belt over opa
Het gaat niet goed met hem
Ze weten niet hoe lang het nog duurt
Tot hij wordt herenigd met Fem
Dit verwachtten we al jaren
Maar nu het misschien zover is
Voelt het eigenlijk toch wel raar
Straks is er een nieuw gemis
Al heeft hij het knap gedaan
Vier jaar zonder zijn Femmetje
Toch nog ruim de negentig gehaald
Alleen, ik zal het missen, zijn stemmetje
Maar ik moet de hoop niet laten varen
Wie weet komt hij er bovenop
Het zal niet de eerste keer zijn
Hij is een echte stijfkop
Dus is het afwachten geblazen
Morgen weer een nieuwe dag
Met hopelijk wat beter nieuws
Dan is hij weer te voorschijn, die lach
24 mei 2009