ik hou je niet vast
ik laat je gaan
in alle vrijheid die je hebben wil
waar je ook wilt staan
ik wil je laten groeien
tot een grote vent
je eigen leven ontdekken
tot je je grenzen kent
tot je weet waar je voor leeft
je een doel hebt
waar je ook alles voor geeft
ik geef je de vrijheid
en de kansen
omdat ik je zo vertrouw
en begrijp dan ook
jij bent de enige
waar ik zo van hou.