Het afgelopen jaar eens even plat op de bek,
uiteindelijk was dat ook niet zo gek.
Maar als ik toen wist wat ik nu weet,
ik veranderde dit jaar compleet.
Eerst gingen gevoelszaken voor geen meter,
nu gaat dat al stukken beter.
Minder negatieve gevoelens zitten me dwars,
Ik voel me nu vooral vaak blij,
Ook nu weer een aanwijsbare reden,
die reden ben JIJ.
Door jou voel ik me meer compleet,
al is dat iets wat je ook wel weet.
Ik heb je lief zoals je bent,
nieuwe woorden uit deze vent.
Wat anderen van me denken kan me niet zo heel veel schelen,
maar met jou wil ik alles delen.
Te weten dat je er bent, me begrijpt, voelt erg fijn.
Je weet dat ik er ook altijd voor jou wil zijn.
Bert Visser zei al: "Geluk zit in hele grote dingen"
Zo voelt het nu ook, ik zou het uit kunnen zingen.
Nog nooit zo'n topper gehad.
Jij bent geweldig, mijn lieve schat!