Sterren in de nacht
Doen mij iets en geven mij kracht
Ik zie ze als mensen die ik mis
Alsof ze zeggen wij houden de wacht
Wees niet bang,,
Alleen ben je niet
Stralende sterren geven het gevoel
Dat diebaren toch heel dicht bij me zijn
Dankbaar dat ik voor even een gevoel hebt van houvast
Achter elke ster gaat wat schuil
Voor mij zeker mijn vader die ik ontzettend mis
Blij dat ik het even zo kan zien
En tuur uit het raam en zeg de sterren gedag
KRIJG HET GEVOEL VAN DAT ZE ZEGGEN PIEKER NIET,
SLAAP ZACHT!