De weg naar jou is lang,
En ja, ik ben bang
Bang voor de nieuwe dingen
Bang voor de weg die we in gingen
Bang voor de dingen voor de deur
Maar al mijn angst wordt weg genomen door jou en je geur
Laten we het openen die nieuwe deur
En samen verder gaan
En samen ergens voor gaan staan
De weg wordt lang,
En ja ik ben nu al bang
Laten we het proberen
En de tijd die we hebben eren
Het kan ons niet deren
Laten we samen de deur openen naar een nieuw iets,
En misschien wordt dat iets wel niets,
Maar we kunnen altijd zeggen, we hebben het geprobeerd,
En met proberen is niets verkeerd.