ik kwam tot de ontdekking dat ik ongelukkig ben
niet gelukkig nee zeer ongelukkig
en dan niet om hem
hij maakt het enig zins nog een beetje draagbaar
okal voldoe ik niet aan zijn eizen
en vechten om het enig zins nog leuk te maken
heb ik te lang gedaan
maar opgeven is niet mijn style
okal zou het wel zo eindigen
en iedereen blijft zeggen hoe ik het niet
allemaal allen hoeft te doen
hoe ik het niet alleen kan doen
maar dat is het enige wat ik nog voor mezelf heb
het enige waar in ik mensen nog wel eens kan verslaan
het wil alles zelf te doen en oplossen
maar ik kwam tot de ontdekking dat ik ongelukkig ben