eigenlijk zou ik je a.s. vrijdag pas spreken
dat was voor mij veel te laat
kon geen 4 dagen zitten wachten
tijd zou zo langzaam zijn verstreken
ik heb je maandag avond gelukkig gezien
we hebben heerlijk gepraat
we hebben heerlijk gelachen
en heerlijk gezoend bovendien
helaas is het uitgelopen tot niets
en het blijft voorlopig ook niets
al blijf ik hopen, voor zo lang
dat het ooit nog eindigt op iets
ik moet nu wachten
dat doet pijn
totdat jij het wel kan
jij wel weer met mij kan
kan en wil zijn
ik snap je heus wel
dat je er nog niet aan toe bent
na wat ik je heb aangedaan
maar ik wil het weten
graag heel snel
omdat ik gek van je wordt,
omdat ik gek op je ben