Misschien moet ik het maar gewoon doen.
Met je nemen, er voor gaan.
In plaats van wachten op die ene zoen.
Voor ik t weet moet ik er weer alleen voor staan.
Het word wel wat, het gaat komen;
de liefde, het geluk, onze dromen.
Het enige wat we nodig hebben is tijd.
We moeten niet zo verlegen zijn,
niet zo stil, zonder spijt.
We gaan de toekomst in, wij 2 zij aan zij.
Vergeten het verleden en worden samen heel gelukkig en blij!