Schenk nooit je vertrouwen in de relheks
Je weet ze altijd aan je zijde
Ze verschijnt op momenten die jij liever niet hebt
Hoe meer je overtuigd bent
Dat je haar in je macht hebt
En daarbij Heilig van ovetuigd bent
Dan heb je het mis
Jij man ondergaat haar uitstraling,
van de krachten en machten van je relheks
Haar gemoedsrust, sterkte, kracht en macht
Dat is de grote kracht van de relheks