laat mij drijven,
verdrijven
uit dit lichaam
naar mezelf
vergok mijn woede
naar niets, niemand
geef mijn leven terug
aan mij, ik
die houd van het leven
geen kwaad, haat
voor alles wat niets is
ik spring, hoger
en val harder dan
ik hebben kan
boos op jou, mij
iedereen, alles
of toch op …
geen idee
vliegensvlug
voel ik
telkens anders
uit het niets
in mezelf
samen toch alleen
met iemand, niemand
mijn gedachten, emoties
die mij maken,
anders dan ik ben,
en wil zijn