als je weer eens in het ziekenhuis licht,
met een bleek gezicht,
je wilt niet meer vechten,
voor je rechten,
je wilt niet meer doorgaan met leven,
al is het maar voor even,
al kon je het nog aan,
waarom doen ze me het leven aan?
want ik heb zo genoeg gevochten,
een terochtrokken,
sla me nu maar dood!
je wouw me toch al lang dood!