vechten om een imago,
zoekend naar een persoonlijkheid,
al beseffen ze goed waarom!
braaf zijn? lange party's,
het zijn maar jongens,
al hebben ze toch maar iets gemeen!
vrouwen
ik weet niet hoe ze het doen,
maar telkens kunnen ze het opnieuw,
iemand versieren en verwennen,
geven om wat een vrouw nodig heeft.
wij vrouwen kunnen alleen maar toegeven,
dat ze niet zonder ons kunnen,
het lijkt misschien eenvouwdig,
maar leven met een vrouw,
is toch wat elke man wilt?
het zijn maar jongens,
ook wij kunnen niet zonder!
girls,geniet ervan...