Vrijheid blijheid
Verlangen van mijn geest
gaat tegen beter weten in
ik wil dat jij niet wilt
en wat zij wil, wil ik niet.
Het verdommen van liefde
is het verstommen van woorden
de interpretatie van elkaar
dat geeft opeens bezwaar.
Al heb je het nog zo fijn
en voelt huid als de jouwe
zonder samenzijn in zonneschijn
voel je als ware verkouden.
Nee, geef mij maar Bolletje
gewoon te koop
en beschikbaar wanneer ik wil
hoef er ook niet voor op de loop.
Toch dat verdomde beschuit
weer in mijn bed gekropen
en ik kan mij er niets van herinneren
helaas, heb alleen teveel gezopen.