Als het elke dag nou eens zo zijn kon,
samen genieten van de warmte van de zon.
Van energie en optimisme de bron.
Genieten van elke dag,
dat ik de zon weer zag,
en samen er van genieten mag.
Het is weer bijna zomer, laat maar komen!
Zonder jas naar buiten, langzaam wegdromen.
Zomer in de kop, zomer in de tuin!
Voel de warmte op mijn kruin.