Ik wil niet dat het zo gaat,
ik wil dit gevoel niet meer.
Dit gevoel doet wat met me, dit gevoel doet zeer.
Ik wil geen grote scheut van jaloerzie
als ik jullie weer eens samen zie.
Ik wil geen verdriet, ik wil geen pijn.
Er is één ding dat ik wil, en dat is dat wij samen zijn!