Gelukkig Nieuwjaar, opa!
Ik wou dat ik je het kon zeggen.
In je gezicht, niet tegen de lucht
Ik wou dat ik je het kon zeggen.
Zodat ik je gezicht kon zien stralen
Ik wou dat het een gelukkig nieuw jaar was
Alleen dit is het niet, niet zonder jou.
Ik wou dat het een gelukkig nieuw jaar was
alleen dit is het niet want ik vier zonder jou
Ik wou dat ik je 3 zoenen kon geven
Alleen dit jaar doe ik het in mijn gedachten
Ik wou dat ik je glimlach zag
Alleen dit jaar doe ik het in mijn gedachten
Ik wou dat je bij ons was
Voor een gelukkig Nieuwjaar.