Nu ik gestopt ben met rennen
Is toch wel even wennen,
wennen aan mezelf te leren kennen.
Want hoe hard mag ik hier nog lopen?
Nu ik gestopt ben met rennen.
Ik voel me hier eenzaam.
En het lijkt alsof niemand me hier kent.
Ik voel me hier vervreemd.
Maar ik blijf hier,
want ik ben bang voor de wereld waarvan ik ben weggerend