Dwang van onverdraagzaamheid
Neemt mijn leven over
Arrogantie van onverschilligheid
Is slechts de uitslover
Geweld van onverantwoordelijkheid
Komt steeds meer naar voren
Fascinerend van onzekerheid
Dan gaat mijn angst verloren
Doorsnijdend door de eenzaamheid
Verwerpt mijn geluk
Verward van een onzichtbaarheid
Gevoelens die ik wegdruk
Gedicht van eentonigheid?
(niet een heel goed gedicht, al vind ik het zelf!)