Juni vorig jaar
Stond mijn wereld op zijn kop
Na vijf jaar relatie gingen hij en ik uit elkaar
Onze liefde was op
Er volgde een periode van verdriet
Een moeilijke tijd om te vergeten en verder te gaan
Het waren vijf mooie jaren die ik achter mij liet
En ik zou er weer alleen voor staan
Het jaar was een strijd om mezelf terug te vinden
Om te zoeken naar wat ik wil
Zonder me aan iets of iemand te binden
Zocht ik naar een verschil
Leuke tijden kwamen tussendoor
Vakanties, feestjes, vrienden, familie en allemaal mooie momenten
Ik voelde me elke dag beter dan daarvoor
En genoot van alle geweldige fragmenten
Een nieuwe studie
Een eigen huis
Een hoop magie
Soms nog wat geruis
Tijdens dit jaar kreeg ik veel steun
Had ik altijd iemand om bij te schuilen
Af en toe was het tijd voor een dreun
Maar vooral waren er veel schouders om eventjes bij uit te huilen
In deze tijd
Heb ik veel geleerd
Heb ik veel gewonnen en raakte ik veel kwijt
Heb ik mijn leven opnieuw georganiseerd
Ik heb ontdekt wie mijn echte vrienden zijn
Ik weet op wie ik altijd kan rekenen
Ik weet bij wie ik terecht kan
Ik weet wie er veel voor mij betekenen
Voor alle lieverds: bedankt
Voor alle lieverds: een lieve zoen
Voor alle lieverds: jullie weten wie jullie zijn
Ik weet niet wat ik zonder jullie had moeten doen
Ik heb gevonden wat ik wilde vinden
Ik weet wat ik wil
Ik laat me niet snel meer verblinden
Alleen af en toe in april
Ik maak soms een verkeerde beslissing
Eentje die ik terug zou willen draaien
Eentje die aanvoelt als een vergissing
Eentje waar de spijt niet van over wil waaien
Maar dat was deze beslissing niet
Deze heeft me sterker en vrolijker gemaakt
Alles wat ik vorig jaar juni achterliet
Heeft me ontwaakt
Alweer een jaar voorbij
De tijd gaat zo snel
Ik ben zo blij
Ik sta niet meer buitenspel