Een roos die ooit vergaat,
Zonder enkele reden je verlaat,
Een weerspiegeling die verdwijnt,
Het is verhaal zonder eind.
Liggend op de grond in het gras,
Wachtend tot deze tijd voorbij was.
Kijkend naar de wolken die voorbij gaan,
Komt hier ooit een eind aan?
Wachtend op de tijd die nog moet komen,
Onzeker zijn en toch maar blijven dromen.
Hopend op een nieuwe start,
Wachtend met vertrouwen in mijn hart.
Kan ik het afstaan zonder dat het misbruikt word,
Zonder dat alles in elkaar stort?
Zal de roos ooit weer gaan leven,
Want dan zal ik je mijn vertrouwen weer terug geven.