Je laat je identiteit nog niet tonen
Ik weet nog niet wie je bent
Ik moet er nog zien acherkomen
Het lijkt wel of ik je al heel lang kent
Want bij jou voel ik me goed
Ik voel me keer op keer door jou gevleid
Ik weet niet hoe je dat doet
Alleen het wachten op jou duurt nu een eeuwigheid
Laat me niet lang wachten meer
Ik word hier nerveus van
Ooit kom ik je wel tegen
Mysterieuze man