elke dag jullie oneindige bemoei
hou er mee op!
telkens een hevig gestoei
alsjeblieft, STOP!
weet dat ik om jullie geef
ook al doe ik wat jullie verachten
het enige waarvoor ik nu leef
is voor jullie, om jullie pijn te verzachten
als ik dit leven verlaat
vergeven jullie mij nooit, dat is te snappen
dat is ook niet iets wat gebeuren gaat
hoewel jullie mij nog vaak zullen betrappen
betrappen met mijn eetstoornis
wat jullie pijnigd
het is jullie vonnis
wat bij mij eindigd
wat ik zou willen
is rust in jullie hoofd
hou op met energie verspillen
doe alles, beloofd
ik kom er ooit wel terecht
maar wacht niet op mijn gewicht
het blijft een gevecht
want het is geen gezicht
niet meer wroeten in mijn gedachten
dat helpt voor geen van beiden
wil jullie pijn verzachten
laat me jullie bevrijden
doe alles, om een goede dochter te zijn
maar eten is zo zwaar
en het is 'alles' behalve fijn
please...accepteer mijn gebaar...