sorry voor alles wat ik je heb aangedaan
nooit zonder gevoel
en ook nooit zonder verlangens
toch spijt het me dat ik het heb gedaan
omdat mijn hoofd toch ook ergens anders zat
bij iemand die me geluk en liefde gaat beloven
voor zover hij dat al niet deed
ik zie mij samen met hem lachen
doch ook huilen van geluk en verdriet
weet ik nu dat ik bij hem hoor
ook al weet ik dat ik mijn liefde aan hem even verloor
ik heb het volledig weer gevonden
en ga er hard tegenaan
ik zal ja tegen hem gaan zeggen
zoals hij laatst bij mij heeft gedaan