Een zusje rijk.
^^^^^^^
Corintha is verbaasd en lacht,
want wie had dat gedacht :
Corintha is vanaf nu een zusje rijk,
ze voelt zich koningin te rijk.
Haar naam is Celicia.
Hip hip hip hoera !!
Samen zullen ze opgroeien
en vreugdevol openbloeien
als twee zussen,
die elkaar zullen sussen.
^^^^^^^^^