Ze reikt naar de hemel
Ze reikt naar de hemel.
Wachtend
op een antwoord.
Ze strekt
haar hand uit
naar boven.
Hoe graag wil ze geloven,
dat de zware tijd
voorbij zal gaan.
Ze buigt haar hoofd,
voelt tranen vloeien
over haar wangen.
Ze voelt
een groot verlangen
bij Hem te zijn...
verlost van alle leed en pijn.
Zo dichtbij... zo blij
te mogen zijn
bij hem.