Laat me los
Het zuur komt al boven
als ik denk aan jou
en je vreselijke gevoel voor mode
je make-up uitvergroot en te rood
die lach als op de markt
dat kraampje met de vis
wie weet herken je die zelf wel.
Wat heb ik in hemelsnaam gedaan
dat de honing aan mijn reet
lijkt te zitten.
Brakend lig ik al uren op bed
al bezoek je mij ook daar
en ruim je alles voor me op
zonder commentaar.
Strelend door mijn haar
ik te ziek je weg te sturen
niet omdat je niet lief bent
maar dat ik ziek ben
komt stil en alleen door jou
ik hou in pricipe van iedereen
maar jij hoort daar net niet bij
nee, ik kots nog steeds van jou.
Geef me lucht en laat me doodgaan
uit eenzaamheid of verdriet
maar vegeef mij de hunkering
niet te hoeven sterven
in mijn eigen kots.
Danke!