nog naar drie jaar
zit je in mijn gedachten
zit je in mijn hart..
nog naar drie jaar
mis ik je,
wou ik dat ik je nooit,
maar dan ook nooit hart laten gaan
niemand weet wat ik voel
ik lach ik feest,
doe of ik geniet
maar diep van heb ik een gemis
een groot verdiet..
ik kan het niemand vertellen
moet zwijgen liegen
en altijd maar die masker dragen
naar drie jaar
droom ik nog van je
voel ik nog elke aanraking
iedere kus,
je geur,
de hering aan jou
ik mis je
zocht een uit vlucht,
dat nu mijn leven tekent
heb nu een kind
ben zwanger,
maar wil dit met jou delen
wil met jou oud worden
ben een leugenaar,
speel toneel
lieg tegen mezelf en iedreen
maar als ik vertel wat ik voel
als ik laat blijken wat ik bedoel
doe ik drie mensen zo veel verdriet
dus speel ik mijn spel
mijn toneel stuk..