Haar jeugd is afgenomen
ze heeft al haar vertrouwen verloren
Alles wat ze had is verdwenen
ze is verminkt op haar gezicht, op haar benen
Ze is gebruikt, misbruikt, bedrogen
haar jeugdjaren zijn zomaar weggevlogen
Haar moeder steunt haar elke dag
ze zou alles doen voor een echte lach
Ze wil terug dromen verzinnen
ze wil gewoon een nieuw leven beginnen
Toch wil ze hem terug, maar is hem kwijt
hij kan het niet verhelpen, hij kent geen spijt...