Elke maal dat ik jou zie
Vreemde gevoelens doemen op
Ik wil het niet ik wil het niet
Maar ze komen toch..
Woordenwisselingen wisselen elkaar
In een te hoog tempo af
Het gaat nergens over
Het maakt me zo bekaf
Begrijp het dan, het enige dat ik wil van jou
Dat ben jij zelf, zonder de gezwets en gezwier
Ik wil dat het werkt, dat we weer gelukkig zijn
Zonder alle ellende en pijn
Ik weet, diep van binnen, dat je me
Nooit zou willen kwetsen
Maar ik voel me wél gekwetst,
Keer op keer… en dat doet zo zeer
Ik weet ook dat wij stiekem
Voor elkaar gemaakt zijn
Jij en ik, wij horen bij elkaar
Het zou nooit anders mogen zijn
Dat maakt dit alles nog gecompliceerder
Dan het al is..
Ik wil de hoop niet opgeven met jou
Nooit, maar dan ook nooit wil ik je missen