Verloren dagen
die ik liever met jou spendeerde.
Dagen die het zijn ondragelijk maken.
Zitten, zuchten, denken
aan waarom ik daar zo zit.
Zou ik bellen om te vragen
dat het samen weer zou zijn?
Rechtstaan, stappen, nummer draaien.
Maar steeds bij zijn stem
wil ik het toch weer alleen.