Liefde als Lucht
Mensen zeggen dat ze kunnen leven van de liefde,
ze noemen zich elkaars ware geliefde.
Ik wist nooit echt wat ze bedoelde,
ik snapte niet wat ze precies voelde.
Nu weet ik hoe het is,
dat diepe pijnlijke gemis.
Als jij weg bent hier ver vandaan,
dan weet ik niet hoe ik verder moet gaan.
24/7 denk ik aan jou,
gewoonweg omdat ik zoveel van je hou.