De zon schijnt, niet voor jouw en niet voor mij,
maar voor ons allebei!
De mensen zouden zo ook moeten zijn.
Geen zorgen en geen pijn,
zijn wie je bent, zoals iedereen je kent.
Een bloem voor jouw en dit is de mijn,
en dan weer een straaltje zonneschijn!!