vanacht zat je in mijn dromen
je kuste me en vertelden me..,
dat je trug komen zou
en ik..,
ik vertelden je hoe veel ik van je hou
vanacht was je in mijn dromen
was je even bij mij
ondanks dat dit niet kan,
ik dot niet dromen mag
voelden het zo fijn..
vanacht een verboden droom
mijn eerste liefde,
soms denk ik mijn eninge
dat je mij kuste mij vertelden hoeveel,
je van me hield
een droom,
die ik niet dromen mag
die ik nier dromen kan,
je bent het verleden
niet het heden,
of de toekomst
heb nu een vriend
we hebben 2 kindjes
dat ons nu verbind
maar waarom dan die droom
waarom voelt het dan zo fijn?
en ow, zo vertouwd?
waarom ga ik stralen
als je enkel in een droom verteld,
dat je van me houd?