hi..
mocht je het nog niet weten,
mocht je het niet horen,
luister dan nu goed...
luister naar de vogels naar de wind en het nachtelijke duister.
ze zullen je wel niet bellen..
maar luister nog eens goed ze zullen iets moois en wonderbaarlijks vertellen.
ze zullen je zeggen dat onze liefde geen afstand kent... en dat jij wie had het ooit durven hopen de liefde van me leven bent.
lots off love to all