Troost
Je bent ziek en uitgeteld
ik weet hoe het met je is gesteld
Je bent zo flink en oh zo sterk
dat alleen al is goed werk
Maar vertrouw er op, ik blijf je trouw
je weet hoeveel ik van je hou
We moeten dit samen verwerken
en hopen dat je snel zult aansterken
Het is en blijft een vervelende kwaal
dat weten wij echter allemaal
Toch is er nog hoop op een goed leven
dat zul je zien en beleven
Ten eerste is er de kwaliteit
veel beter dan in dit geval, de kwantiteit
We gaan er samen iets van maken
zodat we niet uit de vergetelheid geraken
Zolang we samen zijn gaan we er voor
dan komen wij die tijd echt wel door
Hou moed mijn dappere maat
Het leven komt, het leven gaat
Ria