Was je er maar elke dag.
Kon ik meegenieten ,iedere traan en glimlach.
Maar nu moet ik je weer missen.
Kan mijn gedachtes over jou niet wissen.
Want in mijn hartje ben je er op ieder moment.
Ook al weet ik niet precies waar je bent.
jaja, je bent een lieveke en een schat.
Kwou da je nu langs me zat.