't Was op een Zaterdagavond,
Deze avond werd heel speciaal.
Ik deed dingen die ik normaal nooit zou doen..
Zo raar, zo gek maar ik bleef maar kijken naar één persoon, deze kwam binnen heel rustig en relax.
Hij trok de aandacht van mij maar vraag me niet waarom,..
Het was gewoon zo bijzonder zo appart.
Toen ik jou zag, jij was anders, anders dan de rest.
Het klinkt misschien gek maar ik mocht je al vanaf de eerste stap die je zet!
Vanaf dat ogenblik herinner ik me hoe jij was.
Je kwam binnen nog onwetend van wat de avond zou brengen. jij was zo bijzonder en zo appart dat ik gewoon aan de praat moest raken. Ik deed dingen die ik normaal niet zou doen, maar ik moest je aandacht krijgen..
We praten wat, soms alleen een blik was genoeg.
De tijd ging steeds maar verder en voor dat we het wisten gingen we ervandoor..
Geen gedag maar wel deze speciale zaterdag!
Nu een paar weken verder is het nog steeds zo bijzonder zoals die eerste dag.
Ben blij je ontmoet te hebben!
Nooit gedacht dat ik 'zo een persoon als jou zou ontmoeten, Zoveel gemeen Zoveel gelachen dat doet mij goed!
Jij bent en blijft bijzonder voor mij.
Wat er ook mag gebeuren jij blijft voor altijd bij me hier in mijn hart!!