Zo klein, zo bijzonder.
Soms valt iets moeilijk te bevatten,
soms lijkt vriendschap moeilijk te hervatten.
Denk dan altijd terug aan die mooie tijden,
die ons toen verblijden.
Die mooie momentjes van ons 2,
je neemt ze voor altijd mee.
Een roze bril heeft ieder soms nodig,
en een traantje af en toe is echt niet overbodig.
Dus onthoud je staat nooit alleen,
samen slepen we ons er doorheen.