I have fought my sorrow,
and battled my doubt.
For I was not myself,
being chained in my own pain.
Now, after all that time,
I stand triomfant,
having beaten my sorrow,
and bitten my doubt.
Finally free,
standing on my own feet,
able to fly once more.