Lieve papa..
Met geen woord is het te omschrijven,
Wat deze pijn met me doet,
Het moeten missen van jou lieve lach,
Het moeten missen van een simpele groet..
Veel te vroeg verdween je uit mijn leven,
Veel te vroeg moest ik jou laten gaan,
Je had de komende jaren,
Nog gewoon naast me moeten staan..
Want er is nog zoveel wat ik je wil zeggen,
En ik wil je nog zoveel vragen stellen,
Er zijn nog zoveel vragen,
Die me nog steeds heel diep kwellen..
Het hoe,het wat,en het waarom,
Ik snap het niet,
Waarom moest ons dit overkomen,
Waarom dit grote verdriet ?..
Vanaf de eerste dag heb ik aan je gedacht,
En nooit vergeet ik jou,
Jij blijft in me voortleven,
Omdat ik van je hou...
Liefs, Daddy's little girl..