Willy, onze beste vriend heeft ons verlaten,
hij aanvaardde toen gelaten,
dit laatste ogenblik
hij heeft een zware strijd gestreden ,tot de laatste snik,
Zijn lieve echtgenote ,jarenlang bezorgt om zijn lot
Heeft hem al die tijd bijgestaan ,tot.....
God hem terugriep naar zijn huis ,
zijn geest leeft verder, in een urne thuis
als Barry White nu zingt ,
my first ,my last ,my everything!
voelen wij telkens weer
zijn aanwezigheid te meer.
Willy ,vader ,echtgenoot ,en goede vriend
je leven was te kort ,je had beter verdiend,
je vist nu in de stille meren hoog in de lucht
telkens wij aan jou denken ,hoor jij ons stil gezucht.
jouw verlies is zwaar om dragen
maar ooit zal het vervagen ,
als we weer samen zijn, met ons kliek hierboven
wacht met feesten tot we bij jou zijn !!dat moet je beloven