Kun je begrijpen hoe een weg zich leid?
Kan je begrijpen hoe je iets uit je leven verwijd?
Kun je zeggen kon je het maar over doen?
Kun je iemand uit je leven de ene noemen die er voor je is,
Of is dat een leugen?
Zoveel vragen naar de bekendste weg,
Maar vind je wel die weg?